Monday, January 20, 2014

IKLAN SECARA PERCUMA di Letak.My

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera semua,

Wow! tahun 2013 langsung takde posting dalam blog nieh! hahaha...
tahun 2013 banyak sangat kenangan suka duka dan tak sempat nak post di blog hanya post di FB ja...

Hari ni aku nak cite sket berkenaan www.letak.my - Best Online Advertising In Malaysia.
korang boleh post dalam website nie secara percuma tanpa had limit bermula sekarang!!! kalau tak faham boleh tengok dkt sini http://letak.my/first-timer/ atau pon korang boleh view FB Letak.My ada tutorial ringkas didalam Bahasa Melayu - https://www.facebook.com/Letak.my/notes

nie aku nak kasi screen shot website Letak.My nie...




so far website nie takde la serabut dengan iklan-iklan dari luar, hanya paparan iklan-iklan didalam Letak.My sahaja yang dipaparkan dan agak systimatik.

Jadi, apa lagi korang tunggu? Jom iklan sekarang di Letak.My selagi ianya percuma!




No comments: