Tuesday, June 26, 2012

...Aku...Dia...dan Metallica!!!


Salam…

Hari ini aku kembali menulis lagi... sendirian.. Jiwa aku kosong… aku tak tahu kenapa..(padahal aku tahu apa sebabnya… just tulis jer tak tahu kenapa) aku tak nak fikirkan apa-apa lagi.. Serius aku terasa begitu kosong dan terasing… serba serbi apa yang aku buat pun tak kena… kerja diopis nieh pon terasa cam malas nak buat…

Tapi sedih la sekarang… terang pi la camna pon kalau pasangan anda sendiri tak nak berubah nak buat camna… aku dah sedih sgt2 skgnie… nak kata aku taknak pikir… aku terpaksa pikir gak.. Demi anak-anak… aku wujudkan blog yang kekadang aku tulis just tujukan dekat dia.. Tapi dia tak pernah baca… dia tak pernah rasa ke apa yang aku rasa? Atau aku jer yg terlalu ada mudah terasa… mungkin aku banyak berfikir sampai kekadang aku terfikir benda yang bukan-bukan… entah lah.. Aku rasa aku nieh simple ja kot… takde la byk songeh… dah banyak kali aku tekankan… just ikot dan dengar jer apa yg aku suruh… so kalau dia buat.. Dia dapat segala-galanya… mungkin inikah yg dinamakan qada dan qadar…

Sekarang nieh aku diopis pakai headphone dan dengar muzik sekuat-kuat mungkin… arap2 gegendang telinga nieh tak pecah la kot… nieh haa… senarai lagu yang aku tengah dengar sekarang nieh… ada dekat sebelah nieh…  huhuhu.. Metallica - Album (1991)… lagu-lagu keras tapi sgt-sgt jiwang… hahaha…

Oklah… nak layan lagu sat sat… babai sayang.. (aku cakap dkt PC aku nieh laaa… dia ja dengar apa yang aku luahkan… hahaha)

"hari ini pungguk terbang tinggi dan cuba melupakan sang rembulan...huh!" ~ Aim_Aitch