Monday, April 9, 2012

Kisah Hati


...Kisah Hati...

Assalamualikum semua, alhamdulillah... aku tetiba ada mood nak menaip tengah memalam buta nieh, jam sekrang nieh dah pukul 1.15pagi.. tengah dok buat kerja... tetiba dok layan feeling dkt youtube plak... lagu ini... hurmphh... aku jarang layan... tapi bila lelama layan... makin best plak... ada feel gak lagu nieh... sedey laaa...ermm entah la...meh aku share lirik dia sekali la...

Hatiku hatimu
Menjadi satu cinta
Ku rasa hadirmu
Menyempurnakan aku
Tapi cinta bukan milik kita
Semua harus berakhir

Chorus
Cinta kau dan aku
Takkan mungkin bersatu
Untuk saat ini di dunia ini
Mungkin kita bersama
Nanti di atas sana
Biar ku setia menjaga cintamu
Selamanya
Tapi cinta bukan milik kita
Semua harus berakhir

Ulang Chorus
Mungkin kita bersama
Nanti di atas sana
Biar ku setia menjaga cintamu

Ulang Chorus
Biar ku setia menjaga cintamu
Selamanya
 hurmphh... dah baca lirik dia kan? sedihkan jika sebuah cinta itu tidak kesampaian... wahh.. jiwang sekali aku malam ini... takpe... sesekali jiwang apa salahnya... dari dok pening layan kerja ja.. dua puluh empat jam kerja.. sampaikan aku terasa cam kerja opis ada sikit terabai... then kehidupan aku pon sedikit terabai... kekadang main dgn anak-anak tu sampai sejam dua pon terasa cam tak puas... insyaALLAH.. demi empire Aim_Aitch untuk mengembang dan membesar.. terpaksa la aku relakan tidoq yg tak cukup camnie... demi masa depan...

"pungguk terbang sendirian malam ini, tercari-cari arah sinar rembulan, namun awan tebal menutupi seluruh pelusuk cahaya sehingga pungguk terpaksa hinggap didedaunan" ~ Aim_Aitch