Tuesday, June 10, 2008

aDehhh.... ApEhalll???

Salamzzz....
dalam kesebukkan diri aku yang dah jadik sentiasa sebuk nie....
sebuk dengan main game ajer rasanyer dekat opis tu....kalau dekat umah plak sebukk dengan mende lain... dok tunggu baby baru yang tak deliver-deliver lagik nie...huhuhu...tapi aku heran gak dengan opis aku nie....
dah sebulan pindah opis baru still xde internet lagik...
itu yang sebuk buat mendu lain nie....
nasib baik la aku sebuk dok pegi kursus ajer nie...
nie pun ade dekat hotel lagik nie...
itu yang buleh sempat menyibukkan diri meng update blog aku nie...
ermm... buat kengkawan yang singgah kat sini tapi dok tengok blog aku nie dok macam tu jugak... harap maaf la yer... biasak la... baru abis pilihan raya nie.... sebuk laa sket... "apasal kena mengena dengan pilihan raya plak nie???"
okla... nanti aku singgah lain yer....
sebelum aku melalut ntah apa-apa lagik nie...
huhuhu...papai... takecare yer semuazzz