Friday, November 16, 2007

Kursus Team Building JTK Selangor

Salamzz...

Saja ja tangan nie gatai nak upload gambar time kursus aritu.. kursus dekat kem alang sendayu... sebenaqnya aku tak plan pun nak amik gambar nie... time tu hp ada dekat tangan.. pastu terus la snap dua tiga keping...

Kursus start pada 02 dan 03hb Nov aritu... best la juga... biasak ler... jungle tracking... pastu dengar ceramah... memasak sendiri... biasak ler... dah nama pun kursus team building... tapi yang paling best time game paintball laa... dah la tak pernah-pernah aku main paintball nie... nie la 1st time... tapi memang layan laa... skgnie dah start ketagih dah nie... tak sabar rasanya nak tembak orang lagi....

korang rasa sakit tak kalau kena tembak dengan maker paintball nie? haa.. maker tu yang macam senanpang untuk tembak la.. dia panggil maker... kekuatan dia menembak 400kaki sesaat... kuat gak tu... cuma masa safety explaination dia ckp kalau tertembak mata terus buta... bola mata akan pecah... cuak gak aku... ingat macam tak mau main dah mula-mula... tapi pikir-pikir balik, layan jer laa...huhu..

kalau kena tembak?? ermm.. tak ada la sakit sangat... kena cubit lagi sakit laa... sakit dia hanya 3saat... lagipun bila kurang dari 10kaki sudah tak dibenarkan menembak... takut cedera teruk plak org yang kita tembak tu...

ermm... okla... itu jer la aku nak tulis... sementara tunggu jam pukul5... ada lagi 5minit... okla... ciow...

Gambar dekat bawah nie... sekitar kem dan tempat lawan paintball tuh... kitaorang main bukan dalam sangkar tau... main guna kawasan hutan.. best beb!











Wednesday, November 14, 2007

05.06.2008

Salamzz...

uik... dah lebih sebulan blog aku nie tak di update yer... seperti jawapan yang kita akan sentiasa dengar..."aku.. bz sket lately" tapi aku takmo nak kasi jawapan tu laa...sebab korang dah tau! huhuhu...

aku cuma cam malas jer nak update actually.... huhuhu... entah naper pun aku taktau... sejak mifzal disahkan nak dapat adik nie.... aku dengan zue memang malas sgt2 skgnie... umah bersepah yang amat2...nak buat apa jer pun malas... ermm... entah laa.. taktau sebab apo..... tapi macam aku plak yang membawa budak kan???

tapi macam pengalaman yang lepas la... time dia pregnant dekat mifzal... aku yang kena morning sick nie.... kali ini pun sama gak laa... aku KENA gakkk.... haa... maybe sebab tu jugak la aku jadi malas nak update blog nie (alasan.... kekeke)

ermm... sampaikan Semalam yang hilang pun aku dah stop buat sementara nie... xper... nanti zue dalam pantang mesti aku kembali mengetuk-ngetuk keyboard siang dan malam... sambung balik semalam yang hilang tuh... so far takde sgt permintaan... buat lewat2 pun xper... huhuhu...

Cuma sekarang nie yang dok aku harapkan... adik mifzal dilahirkan tepat pada tarikh yang doktor tu jangka.... 05/06/2008.... kalau betoi laa... sama tarikh anniversary kawin aku tuhh... tengok la sapa yang buat... cesss!!!

takper.. aku nulis camnie pun zue jarang singgah kat sini.... xkesah pun... lagipun aku bersyukur sgt2 dapat isteri cam dia tu... haa... pasal raya yang dah lepas tu aku tak citer pun.... bile nak citer yer... ermm.. nanti laa... skgnie pun tgh byk keje lagi nie... saje jer curik2 time rehat nie.... tapi byk ker citer yang aku nak citer pasal raya aritu?? ermm... best gak raya kali nie.... sebab.... sebab.... dah lama aku tak beraya sebelah umah aku ja sampai raya ke3... iyaa.. dari raya pertama sampai raya ketiga tuu... thanxxx ayg... selalunya kalau raya first balik umah aku... raya kedua da balik umah zue... begitula sebaliknya.... tapi tahun nie aku berjaya change that rules!!! hehehe...

ermm... oklaa... sampai sini jer laa... to be continued.....